. Wymagania niezbędne:
1.Wykształcenie gastronomiczne średnie lub zawodowe.
2.Dobry stan zdrowia poświadczony zaświadczeniem lekarskim.
3.Posiadanie obywatelstwa polskiego.
4.Posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystanie w pełni z praw publicznych.
5.Niekaralność.
II. Wymagania dodatkowe:
1. Sumienność, dobra organizacja czasu pracy, kreatywność, umiejętność pracy w zespole.
III. Zakres obowiązków:
1. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przygotowywanie wg niego posiłków.
2. Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych oraz dbanie o racjonalne ich zużycie.
3. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno – sanitarnych, dyscypliny pracy, BHP i p.poż.
4. Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, wydawanie ich o wyznaczonych porach.
IV. Wymagane dokumenty:
1. List motywacyjny.
2. Życiorys – CV.
3. Kwestionariusz osobowy.
4. Dokumenty potwierdzające wykształcenie.
5. Dokumenty potwierdzające staż pracy.
6. Zaświadczenie o ukończonych kursach i szkoleniach.
7. Inne dodatkowe dokumenty potwierdzające posiadane kwalifikacje i umiejętności.
8. Oświadczenie o niekaralności.
Oferty należy składać w zamkniętych kopertach z dopiskiem „Konkurs – Kucharka”
w terminie do dnia 20 lipca 2009 r. do godz. 15.00 w pok. 3 /sekretariat/ w Urzędzie Gminy w Krościenku Wyżnym, ul. Południowa 9.
Dokumenty aplikacyjne: list motywacyjny, CV powinny być opatrzone klauzulą: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r.
o ochronie danych osobowych (t.j. z 2002 roku Dz. U. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.)
Dyrektor Przedszkola
Anna Jaźwiecka